AGENCIJA TRIDA NEPREMIČNINE

Irena Jereb s.p., Zoisova 1, 4000 Kranj

Irena Jereb

Irena Jereb

Agencijo TRIDA NEPREMIČNINE sem odprla 1. septembra v letu 2000 in od takrat naprej uspešno delujem na trgu in posredujem pri prodaji, nakupu, najemu ali oddaji vseh vrst nepremičnin.

Agentka: Irena Jereb, licenca MOP št. 00085, registrska številka MOP 0008000085.

Rada imam ljudi, rada imam hiše, stanovanja, zemljo.... in rada imam svoje delo. Z veseljem pomagam svojim strankam, da najdejo svoj novi dom. Tako kot je vsak izmed nas unikat, tako je tudi vsaka nepremičnina posebna, ki si zasluži svojega  novega lastnika. Jaz sem lahko le hvaležna, če mi uspe povezati obe energiji v ravnovesje. 

Moja posebnost je oblikovanje dolgoročnih osebnih odnosov z mojimi strankami. Posle takšne ali drugačne namreč delamo ljudje, zato je spoštovanje vaših osebnih in posebnih želja pri prodaji ali nakupu nepremičnine, poleg strokovnega in odgovornega dela, zame ena pomembnejših stopnic v poslu.

Hvaležna sem svojim strankam za zaupanje, ki so mi ga v vseh letih mojega delovanja pokazale.

Vašega cilja ne spreminjam, le pot do njega vam lahko olajšam.

S hvaležnostjo in spoštovanjem

TRIDA nepremičnine
Irena Jereb

Mnenja nekaterih mojih strank

L. Bukovnik
»Prvi pravi odgovor je: če ne bi bila zadovoljna z agencijo TRIDA, je ne bi že tretjič izbrala za strokovno pomoč pri prodaji in nakupu stanovanja.
Ireni zaupam, z njenimi nasveti in strokovnim ter srčnim pristopom sem zelo zadovoljna in jo lahko le iskreno priporočam.«


E. Jakopin
"Privilegij za človeka je, da pozna osebo kot je ga. Irena Jereb iz Trida nepremičnine. Njena zavzetost, znanje, izkušnje, poštenost in natančnost so razlogi, da se v zvezi z nepremičninami vedno obrnem nanjo, ker je uspešna in zaupanja vredna agentka. Z njo sodelujem že več let in priporočam jo vsakomur, kdor potrebuje profesionalno izpeljan nepremičninski posel."


Družina Košir
V medijih vsak dan prebiramo članke o stanju slovenskega nepremičninskega trga. Pogosto zasledimo tudi zapise o težavah, s katerimi se srečujejo uporabniki storitev raznih nepremičninskih agencij.

Ob tem se v naši družini vedno spomnimo svoje zgodbe. Z vašo agencijo Trida smo se prvič srečali pred leti, ko smo se odločili za selitev iz mesta na podeželje. Vedeli smo, da ne bo enostavno. Nakup hiše je bil namreč pogojen s prodajo manjše hišice in dveh stanovanj. Bili smo povsem neizkušeni in šele kasneje smo se zavedli, kaj vse bi nas lahko doletelo, če bi se posla lotili brez vaše strokovne pomoči. Umirjeno, prijazno in predvsem strokovno ste nas vodili skozi celotni postopek od ogledov nepremičnin do podpisa pogodb. Ves čas smo čutili vaš iskren trud in skrb, da bi se naša družina v novem domu dobro počutila. Zaradi zelo pozitivne izkušnje smo potem sodelovali še večkrat. In bomo vedno, ko bo potrebno. Vmes pa bomo o vas z veseljem širili dober glas.

Želimo vam še veliko poslovnih uspehov in zadovoljnih strank.

 

T. in. J. Rupnik
Pred petimi leti sva se z možem odločila, da prodava zazidljivo parcelo in kupiva starejšo hišo, v katero bi se lahko vsaj za silo lahko čimprej vselila. Na internetu sva jo našla in poiskala stik z gospo Ireno, ki je posredovala pri prodaji. Takoj smo se dogovorili za ogled hiše in tudi za prodajo najine parcele, kar je bil obenem pogoj za nakup hiše. Poleg tega smo bili časovno zelo omejeni tako za prodajo parcele kot za nakup hiše. Zelo zahtevno istočasno dvojno delo, vendar smo z veliko zavzetostjo in znanjem gospe Irene vse rešili ugodno. Všeč nama je bilo, ker ni olepševala zadev ali prikrivala problemov. O vsem smo se odkrito pogovorili in dogovorili.

Zaradi pripravljenosti pomagati sem v teh letih do danes še velikokrat poiskala njeno pomoč in nikoli je ni odklonila. Po zaslugi gospe Irene smo do sedaj uredili vse, tudi stare probleme v zvezi z nepremičninami.

Z možem sva ji zelo hvaležna in njeno posredovanje pri prodaji ali nakupu nepremičnin ali urejanju zadev v zvezi z njimi vsem, ki potrebujejo te usluge, najtopleje priporočava.

Povezave

Sodelujem tudi z uveljavljenimi in priznanimi strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo pri urejanju raznih stvari za vaše nepremičnine, zato lahko pri meni naročite tudi:

  • energetsko izkaznico
  • odmero in vse ostale vrste geodetskih storitev, tudi izdelavo etažnega načrta
  • cenitev sodno zapriseženega cenilca, tržno vrednotenje
  • izdelavo projekta notranje ureditve
  • izdelavo gradbenega dovoljenja
  • osebna in druga zavarovanja

Poišči nepremičnino